بنام خدا
مواد لازم:
- ميگو ريز پلويی: 500 گرم
- گوجهفرنگی درشت: 3عدد
- سماق: 2 قاشق غذاخوری
- برنج: 600 گرم، معادل 3 پيمانه
- روغن مايع: به ميزان لازم
- كره: 100 گرم
- زردچوبه: يك قاشق چایخوری
- پياز درشت: يک عدد
- فلفلدلمهای: نصف يک عدد در صورت تمايل
- پودركاری: يک قاشق چایخوری
- پودر تخم گشنيز: يک قاشق چایخوری
روش تهیه :
ابتدا برنج را كه از 3 تا 4 ساعت پیش خيس كردهايم با 4 پيمانه آب میجوشانيم و به آن مقداری كره و 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن مايع اضافه میكنيم و به حالت كتهای دم میكنيم. در تابهای جداگانه پياز و فلفلدلمهای را ريز خرد كرده و به آن پودركاری، تخم گشنيز و زردچوبه اضافه میكنيم. ميگوها را درون مواد ريخته و همه را با هم خوب سرخ میكنيم. گوجهفرنگیها را ريز خرد كرده به مواد اضافه میكنيم ، بقيه كره را نيز درون مواد میريزيم و اجازه میدهيم آب گوجهها كشيده شده و جا بيفتند. برنج را درون ظرف كشيده لابهلای آن را زعفران آب كرده میريزيم، از مواد ميگو روی آن قرار داده و روی تمام مواد سماق میپاشيم و سرو میكنيم.
نظرات شما عزیزان:
ارسال توسط سورنا
آخرین مطالب